Last Minute Vakantie

last minute vakantie

Nog een last minute vakantie en daarna uw huis verkopen ?

Goudgele stranden, azuurblauwe lagunes en exotische palmbladeren die op het ritme van de wind voor wat verkoeling zorgen. We horen je al luidop van een welverdiende vakantie dromen. Sommige mensen zijn al maanden op voorhand in vakantiemood en kunnen niet wachten om hun trip te boeken, maar voor heel wat mensen is lang op voorhand boeken niet echt hun ding. Het zijn snelle beslissers die liever wachten tot de echte topaanbiedingen op vakantiegebied de revue passeren! Voor deze mensen vormt de last minute vakantie een kolfje naar hun hand. Ook interesse in een last minute vakantie? Dan zetten we maar al te graag het hoe en wat van deze vorm van vakanties voor jou op een rijtje. Elektronische apparaten uit, riemen vast… here we go!

Dagcrème La Roche-Posay voor de gevoelige huis tijdens uw last minute vakantie

Wanneer u last heeft van een gevoelige huid tijdens uw last minute vakantie dan raden wij de dagcrèmes aan van La Roche-Posay.

De last minute vakantie gedefinieerd

Het woord last minute vakantie zegt het eigenlijk al zelf… deze vakantie boek je bij wijze van spreken op de laatste minuut. Theoretisch gezien gaat het om vakanties die meestal enkele dagen of enkele weken voor de eigenlijke vakantieperiode door reisorganisaties worden aangeboden. Het gaat hierbij vaak om kamers of vliegtuigplekken die tot op dat moment nog niet ingevuld werden en die daarom tegen een fikse korting op de markt worden gegooid. Op deze manier biedt een last minute vakantie dikwijls een echte buitenkans voor wie wat langer wachten om een vakantie te boeken geen probleem is. Reisorganisaties proberen u toch nog last minute over de streep te trekken en dat levert je gewoon leuke kortingen, aanbiedingen of extraatjes op.

De voordelen op een rijtje

last minute voordelen

Ik denk dat ondertussen wel duidelijk is dat een last minute vakantie, of het nu naar de zon of naar de sneeuw is, je één groot voordeel oplevert en dat is het financiële plaatje. Omdat reisorganisaties hun reizen en accommodaties koste wat het kost nog verkocht willen krijgen, levert je last minute vakantie je vaak fikse kortingen op. Je zou maar gek zijn om daar niet van te profiteren!

Met een last minute vakantie in de hand naar jouw favoriete land

Het nadeel van een last minute vakantie is dat je nooit precies weet naar waar je reis je deze keer gaat brengen. Wordt het lekker puffen in Cambodia, zalig zonnen aan de Costa del Sol of gezellig kuieren in de pittoreske straatjes van Lissabon? Toch merken we de laatste jaren dat een last minute vakantie je vaak naar jouw favoriete land of toch een van je favoriete bestemmingen kan brengen. De waaier aan last minute vakanties is tegenwoordig zo ruim dat de kans op een vakantieslipper wel heel klein wordt.

 

Door de stijgende populariteit van deze vorm van reizen is aandachtig zijn de boodschap. Wees er op tijd bij is dan ook niet meteen de juiste woordkeuze als het op een last minute vakantie aankomt, maar houdt de aanbiedingen toch maar goed in het oog. Een gewaarschuwd reiziger is er twee waard. En laat die vakantiekriebels nu maar komen!