Over Ons

Wij houden van het bruisende water van de Ourthe… het geluid alleen al doet onze haren rechtstaan. Elk deeltje van deze machtige Ardense rivier heeft haar eigen persoonlijkheid, haar eigen ritme en haar eigen verborgen plekjes van genot. Met verschillende stroomversnellingen en adembenemende pareltjes der natuur in de aanbieding hopen we het kajakvirus en onze liefde voor de rivier ook naar jou over te brengen. Want daar draait het uiteindelijk toch om; jou een dag vol plezier bezorgen en je tegelijkertijd kennis laten maken met een van de mooiste streken van België. Durbuy, de Ourthe en Durbuy Kayaks staan klaar om jou met open armen te ontvangen.

Een onvergetelijke ervaring op het water

Durbuy Kayaks bestaat uit een hechte groep van vrienden die elke dag het beste van zichzelf geven om jou een onvergetelijke ervaring op het water te bezorgen. Wij zien het als onze taak om jou met een goed gevoel huiswaarts te sturen en je hopelijk in de toekomst nog te mogen verwelkomen. Wie namelijk de microbe van het kajakken te pakken heeft, zal ervaren dat ze moeilijk weer kwijt te raken is. En wij spreken uit ervaring!

De klant is koning

Bij Durbuy Kayaks staan veiligheid en plezier op de eerste plaats. Wij weten ons perfect in de eisen en wensen van onze bezoekers in te leven en we doen dan ook ons uiterste best om telkens weer aan alle verwachtingen te voldoen. Wij willen immers niets liever dan jullie de Ourthe te laten ervaren zoals wij ze ervaren. Een plek die je om de haverklap doet verbazen en een plek waar vriendschap en familiewaarden op een spetterende wijze, en dat mag je deze keer letterlijk nemen, in de verf worden gezet.

Als medewerkers van Durbuy Kayaks hebben wij de nodige opleidingen en certificaten om jou een onbezorgde dag te bezorgen. Hierbij dragen we vriendelijkheid en gastvrijheid te allen tijde hoog in het vaandel.

De magie van het kajakken kan er alleen maar komen dankzij onze basiswaarden: voortdurend op zoek gaan naar een hogere klantentevredenheid en de klant is koning. Deze basiswaarden maken dat Durbuy Kayaks tot de beste en meest betrouwbare kajak verhuurbedrijven van het land behoort. Een plek die we willen behouden, waar we jullie dankbaar voor zijn en waar we iedere dag met passie en volle overtuiging de wilde wateren voor trotseren. Ieder van onze gasten wordt dan ook als een VIP in de watten gelegd.

À bientôt

Ons team doet er dag na dag alles aan om van jouw avontuur op de rivier een onvergetelijke dag te maken! Met onze ervaring en onze kennis van de kleinste hoekjes en kantjes van de Ourthe zijn we jouw ideale kajak verhuurpartner. We kijken alvast uit naar jouw bezoek je kan ook nog last minute bij ons terecht. À bientôt!